Sommar och sol!

Hej därhemma! Nu har sommaren kommit på riktigt här i Sydney, de senaste dagarna har varit väldigt varma och vi har inte sett ett enda moln på himlen! Dessa dagar har vi legat och stekt på stranden insmorda med solskyddskräm av faktor 30, läsandes vår medhavda sommarlektyr. Det känns att semestern verkligen har infunnit sig, igår upptäckte vi med förvåning att det var dags att byta hostel. Tiden går fort i Australien! Nu bor vi på St. Mark's Lodge en liten bit från vårt ursprungliga hostel. Det är ett mysigt hostel med en fin allmän gård, ingen ac på rummet, men som tur är har vi en fläkt. Tidigare i veckan var vädret mer ostadigt och dessa dagar har vi sett på den nya Harry Potter-filmen på bio och besökt Sydney Aquarium. Den här gången lyckades jag fota en dugong, kolla vad söt den är!


Vi har även hunnit med en fotosession med Darling Harbour, Sydney Opera House och Harbour Bridge som motiv. Är det inte fint?


Imorgon ska det nya året välkomnas med fyrverkerier vid Sydney Opera House. Det ska bli riktigt häftigt att se! Gott nytt år!!!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Ni tycks vara på det rätta stället, för i Queensland öser regnet ned så till den grad att bybefolkningen fått evakueras.

Ni har även optimerat vistelsen med att under de första dagarna återse kära vänner samt besöka Sydneys stora turistattraktioner. Spännande med olika boplatser.

Tillönskan om ett bubbelspraklande nyårsfirande, och en god början på det nya året.

Kram

2010-12-30 @ 15:53:32
Postat av: Agneta

Nyfiken .... Whatsup?

2011-01-02 @ 23:06:35
Postat av: Agneta

Ojojoj vad vi väntar på å höra av dig!

2011-01-03 @ 22:33:50
Postat av: Emelie

Chilla mamma, jag uppdaterar nar jag har tid :P

2011-01-06 @ 10:41:10
URL: http://wackywombat.blogg.se/
Postat av: Pappa

Inte tid? Vad gör du då? Skottar snö???

(För det gör vi...) DVS jag skottar och Agneta och Ronja leker i det vita....

2011-01-06 @ 13:42:41
Postat av: Emelie

Jag har fullt upp med solbadande, shoppande, surfande, kaffedrickande, djuphavsfiskande, fallskärmshoppande etc... mer om detta snart!

2011-01-15 @ 12:18:09
URL: http://wackywombat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0