Man vill ju inte bo under en surfingbräda...

...så därför har jag börjat sondera terrängen "down under". 

Med hjälp av Google Earths fina mätverktyg har jag kommit fram till att UNSW ligger 2 km från Coogee Beach och 5 km från Bondi Beach. Vad säger ni om det? Jag tycker det låter bra!


Helst vill man ju bo någonstans mitt emellan campus och Coogee Beach. Därför har jag spanat in området Randwick. Där verkar det finnas många schyssta ställen till överkomliga priser.

Här kan ni kolla och säga vad ni tycker: RandwickLodges

Nedräkningen har börjat!

Jösses Amalia!

Imorse slog det mig att jag bara har två månader kvar i Sverige. Sen bär det iväg till vidsträckta stränder, solblonda surfare, helknasiga djur och sist men inte minst... The University of New South Wales!
 

Det känns som att det var igår jag gick i det grådaskiga januarivädret och blängde surt på snöblasket. Min kusin hade just åkt till Australien på surfingsemester med sina polare och många av mina egna vänner var utspridda i världens alla hörn. Jag fick plötsligt en stark lust att hoppa av min femåriga utbildning på KTH, lägga miniräknaren på hyllan, bränna overallen och avinstallera MATLAB. Det var då jag fick den geniala insikten att lösningen på mitt dilemma var - utlandsstudier!

Så jag kollade upp hur man sökte. Jag insåg att jag hade exakt tre dagar på mig att fylla i en ansökningsblankett och skriva ihop ett CV. Och på den vägen är det. Nu har jag fixat det mesta av alla praktiska detaljer och ser fram emot en termin i Sydney!

Ni får höra mer när jag har kommit iväg!
Hang loose, mates

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0