BBQ - aussie style!

Vad gör man när man ska åka till andra sidan jorden och inser att man inte kommer träffa sina vänner på ett tag? Man har en trädgårdsfest såklart! Och vad passar då bättre än att ha en BBQ - aussie style? Till min stora glädje var det många som visade sig vara hemma mitt i sommaren. Tack vare dem har jag en jättetrevlig kväll att minnas när jag sitter på andra sidan jorden. Jag är ingen ordens mästare, så jag tänker låta bilderna tala för sig själva.


Vi hade tur med vädret...


...det fanns öl....

Årets sommarbild?
...och jag tog årets första dopp!


Kort och gott hade jag en toppenkväll och det tackar jag mina söta vänner för. Och nu till det vi alla har väntat med oerhörd spänning på... resultatet i tipsrundan!

På första plats med alla rätt har vi Johan! Därmed vinner han evig ära och berömmelse samt titeln "hederswombat". Grattis Johan!

På andra plats har vi Ulrika som överraskar med hela nio poäng, trots att hon inte varit i Australien. Strax därefter kommer Love med sju poäng. Tre deltagare trodde att Chuck Norris är statschef i Australien. Till er vill jag hälsa att rätt svar är Elizabeth II. Close, but no cigar. Å andra sidan visste alla namnet på min blogg och när man tänker efter så är ju det mycket intressantare!

Puss och kram, nu ska jag sova!

Bokat boende!

Sådär ja! Nu vet jag vart jag ska bo första veckan i Sydney. Det blir Avoca Lodge som ligger väldigt nära campus och en kvarts promenad från stranden!

Receptionisten jag pratade med på telefon i morse var mycket trevlig och lättpratad och hade alls inget emot att jag sprang runt i hela huset i jakt på kreditkortsnummer. Kanske var det för att jag betalade samtalet. Nåväl, nu är det i alla fall klart att jag ska bo på Avoca Lodge 6-14 juli.

Här kan ni se hur det ser ut:
http://www.therandwicklodges.com/avoca-lodge-accommodation.html

Priserna som står på hemsidan gäller inte vid veckobokning, då kostar det 50$ natten för singelrum. Ett riktigt kap med andra ord. Nog om detta, solen skiner och jag ska inte sitta här och häcka.

Ha en riktigt trevlig junidag, allesammans!

Ett år klokare... och en månad kvar!

Ojojoj, vad tiden går! Nu är jag inne på det 21:a, men om jag ska vara helt ärlig är det ingen stor skillnad mot att vara 20. (Om man bortser från att jag är ett år äldre, klokare och snyggare förstås.) Vädret idag har inte direkt varit toppen, så jag har ägnat min födelsedag åt att baka chokladbollar. De ska vi äta imorgon, när vi har chokladknytis i min trädgård!



En annan grej som är ganska rolig är att det bara är en månad kvar tills jag åker! Helt galet alltså. Jag kan knappt vänta!

RSS 2.0